Webshop » PEARLS/PIGMENTEN

Pearls

Dippen in combinatie met pearls is de nieuwste generatie van Plasti Dippen. De pearls geven een mooie heldere kleur aan de Plasti Dip. Er zijn een aantal verschillende soorten Pearls zoals Candy Pearls, Ghost pearls, Chameleon Pearls en Glow in the Dark Pearls. De pearls worden het meeste door plasti dip clear matt en glossifier gemixt, maar je kunt ook pearls door een bepaalde kleur Plasti Dip heen gebruiken. Bijv. Plasti Dip rood en een rode pearl kunnen ook gemixt worden. De pearls kunnen zelfs onderling met elkaar gemixt worden. Zo kun je altijd je eigen kleur samenstellen. De pearls zijn leverbaar in 25 grams verpakking.


Hoe gebruik ik de Pearls?

Je spuit eerste een basecoat in twee a drie lagen. Bij de meeste pearls is dat zwart. Bij witte, oranje of gele pearls is een witte onderlaag aan te raden.
Daarna mix je de pearls door plasti dip clear matt. De mengverhouding verschilt per soort Pearl. Hieronder vindt je een schema met de juiste mengverhouding voor de door jouw gekozen Pearl. Spuit minimaal 3-4 lagen voor een goede dekking.
Wil je een glanslaag, dan dezelfde hoeveelheid van de door jouw gekozen pearl mengen met Plasti Dip Glossifier. Deze 3-5 lagen aanbrengen.
Je kunt ook clear matt en glossifier in dezelfde hoeveelheid door elkaar mengen, dan de Pearls toevoegen en 3-5 lagen aanbrengen.


Mengverhouding per Pearlsoort:
 

    Candy en Ghost Pearls-           50 gram per Gallon 
    Glow in the Dark Pearls-        200 gram per Gallon 
    Chameleon Pearls-               50-75 gram per Gallon 
    Micro Flakes                            25 gram per Gallon 
    Holographic micro flakes         25 gram per Gallon 
    Chameleon micro flakes          25 gram per Gallon 

 


Loading...

PLASTI DIP BELGIË
WATERRIJTSTRAAT 9B
B-3900 PELT 
E:   info@plasti-dip.be  
whatsapp-logoWhatsapp : ‎+32 89 44 92 33 Klik hier voor Whatsapp Support (24/7)
Openingsuren:
Dagelijks op afspraak

plastidip-original